Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Pilkettä etsimässä

| Life won’t sparkle unless you do |

– unknown

Ajatus blogistani on vuosien kuluessa kasvanut, kehittynyt ja muuttanut muotoaan pöytälaatikossa (bittiavaruudessa!) ja eri puhelinten muistioissa. Nykyisestä puhelimestani löytyy melko lailla paisunut ja laajentunut lista, johon olen kerännyt useita minua mietityttäneitä, inspiroineita ja koskettaneita aiheita viime vuosien varrelta.

Jossain vaiheessa olin niin ihanan järjestelmällinen, että aloin jo teemoittaa tekstejäni työn, elämän ja taiteen kategorioihin. Kun aihepiirit kuitenkin rönsyilivät eri ajankohtaisaiheista turhautumisen, uusien harrastusten, automatkoilla keksittyjen päähänpistojen, purjehduksen, matkustelun, elämänarvojen, parisuhteen, ruoanlaiton, opiskelun, työelämän, yrittäjyyden, ekologisen elämän, muovittoman elämän (you name it!) välillä, päätin lopulta unohtaa kaikki kategoriat ja keskittyä tekemään blogistani minun näköistäni – laadukkaasti rönsyilevää, aitoa ja rehellisen kuplivaa sekä mahdollisimman sensuroimatonta tekstiä.

Päätin lopulta unohtaa kaikki kategoriat ja keskittyä tekemään blogista minun näköistäni – laadukkaasti rönsyilevää, aitoa ja rehellisen kuplivaa sekä mahdollisimman sensuroimatonta tekstiä

Blogin nimi ’sparkles with Tupuna’ syntyi lopulta ideastani laajentaa suomen sanaa pilke tarkoittamaan laajemmin (rönsyillen!) minua ja tämän blogini sisältöä. Sanalla ’sparkle’ onkin minulle monta merkitystä.

Sparkle voi tarkoittaa pilkettä: pilke silmäkulmassa kuvastaa iloista, avointa ja uteliasta elämänasennetta.

Sparkle voi tarkoittaa kimallusta: päälle päin näkyvää ja häikäisevää, kimaltelevaa valon ja värien leikkiä.

Sparkle voi tarkoittaa säihkettä: glamouria tai glitteriä, punaisin samettiverhoin ja teatterimaskein koristeltua diivailua.

Sparkle voi tarkoittaa hehkua: aidosti ihmisen sisältä kumpuavaa, sanoin selittämätöntä hohdetta.

Minulle sparkle tarkoittaa myös rakkautta: sanotaan, että jos näet säihkeen toisen ihmisen silmissä, niin hän on sinulle se oikea.

Sparkle voi tarkoittaa myös kuplivaa: samppanjalasin pohjalta nousevia pikkiriikkisiä kuplia, jotka nostattavat odotuksia hyvistä hetkistä, iloisista saavutuksista, merkityksellisistä asioista, puheensorinasta ja jaetusta ilosta.

Sanalla sparkle on minulle monta merkitystä ja se voi tarkoittaa pilkettä, kimallusta, säihkettä, hehkua, rakkautta ja kuplivaa

Millaisia aiheita sinä toivoisit lukevasi täällä? Pyrin tuomaan teille lukijoilleni monia mukavia ja ajatuksia herättelevää hetkeä kirjoitusteni parissa ja toivon, että löydän lukijoistani uusia ystäviä, joilta löytyy pilkettä silmäkulmasta!

Cin-cin, sparkles with Tupuna

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: