Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kuka Tupuna?

| Be yourself because everyone else is already taken |

by unknown

Olen aina kokenut uusien ihmisten tapaamisen hieman vaivautuneeksi. En siitä syystä, että ujostelisin tai epäröisin uusiin ihmisiin tutustumista vaan siitä syystä, että ensivaikutelman voi antaa vain kerran. Ensivaikutelma on tärkeä ja monet ihmiset tykkäävät jaotella toisiaan erilaisiin kategorioihin ja laatikoihin. Yksi on juristi, toinen on perheenäiti, kolmas on yrittäjä, neljäs on ituhippi. Miksei voi olla näitä kaikkia?

Yksi on juristi, toinen on perheenäiti, kolmas on yrittäjä, neljäs on ituhippi. Miksei voisi olla näitä kaikkia?

Olen tuleva juristi, purjehtija ja viulisti. Olen puhtaan ympäristön ja merten puolestapuhuja, olen muoviaktivisti. Olen kotoisin vantaalaisesta ihanasta lähiökylästä Korson kupeessa mutta turkulaistuin 10 vuotta sitten. Kaverini olikin juuri kuvaillut minua kollegalleen ”sydämeltään turkulainen”. Viime vuodet olen pendelöinyt töihin ja opiskelemaan Helsinkiin sillä seurauksella, että junahenkilökunta tunnistaa minut nimeltä. Olen siis vantaalainen turkulainen, joka työskentelee ja opiskelee Helsingissä.

Kirjoitan kirjaa isovanhempieni vanhalla 1960-luvun kirjoituskoneella, purjehdin saaristossa omalla pienellä vuoden 1968 purjeveneelläni, pyöräilen Turussa 1970-luvun vanhalla miesten vintage-Nopsalla.

Haaveilen polkupyöräretkestä Saariston rengastiellä ja seikkailusta Tulimaahan. Kärsin ilmastoahdistuksesta ja näen painajaisia saastuneista meristä. Syön kasvispainotteisesti mutta en kieltäydy rapeaksi paistetusta pekonista. Haluaisin osata soittaa kitaraa mutten jaksa harjoitella sitä.

Syön kasvispainotteisesti mutta en kieltäydy rapeaksi paistetusta pekonista

Olen perso hyvälle ruoalle mutta ollessani yksin kotona, syön keitettyä spagettia ketsupilla. Minulla on silmää kauneudelle ja olen tarkka siisteydestä mutta yksin ollessani, kotini on todella sotkuinen. Olen luova mutta kurinalainen, nopeasti innostuva mutta pitkäjänteinen, sydämellinen mutta jämpti, ekstrovertti introvertti. Toivon ja odotan, että löydän blogini kautta uusia, kiinnostavia tuttavuuksia ja huimia tarinoita.

Olisin todella iloinen, jos kertoisit itsestäsi muutamalla sanalla. Mikä on sinun tarinasi?

Mukava tutustua ❤ sparkles with Tupuna

Advertisement

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: